Vi håber at alle er kommet godt ind i det nye år, sender en tanke til dem i sorg og lover os selv at leve livet og give os selv et farverigt nyt år.

Første projekt dette år har været en ny opslagstavle til inspiration og idéer. Så har vi et sted at starte de dage vi ikke føler os så inspireret, et sted at at gøre af nogle af vores idéer og et sted at synliggøre de ord vi har trukket via englekort til vores år 2019 i Kreativ Livsstil.

Englekort er noget vi altid trak til dagen da vi boede alene sammen. En måde at få nogle gode og støttende ord med på vejen. De er nu fundet frem igen og har fået sin faste plads i værkstedet.

Projektet: En hvid magnetisk opslagstavle fik først et tyndt lag sort kalkfarve. Derefter 2x med en grå tavlelak.

Alle lag farve blev påført med en svamp (by the way, det er så dejligt nemt at bruge en svamp men vores miljøbevidste samvittighed vil ikke købe flere fyldt med plastik – derfor må et af vores bæredygtige tiltag dette år, blive at købe bæredygtige svampe).

Hvad har du mon gang i? Et kreativt eller bæredygtigt projekt? Del det med os på vores facebookside: Kreativ Livsstil: Indretning, Kunst, Håndværk Og Bæredygtige Tips

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *