Healing Postkort

Et Kreativ Livsstils Koncept for at fremme den Mentale Bæredygtighed.

Hver fredag poster vi et Healing Postkort på vores Instagram profil.
Kommer du til at tænke på en bestemt person du holder af, som du gerne vil sende kortet til, kommenterer du blot på opslaget – det kan være et par ord eller smileys, lige hvad du har lyst til. Du tilkendegiver simpelthen bare at du har en i tankerne som du gerne vil sende healing til.
Mandagen efter trækker vi lod mellem kommentarerne, hvorefter vi henvender os til den udvalgte og får de oplysninger vi skal bruge for at sende kortet. Healing Postkortet bliver altså sendt på vores regning og direkte til den person den udvalgte tænkte på med en lille hilsen fra vedkommende.

Ideen bygger på en teori om, at vi alle har evnen til at heale og betydningen af tankens kraft.
Vi laver kortet i ubetinget kærlighed og ud fra et bestemt ord eller budskab.
Måske har i set Dr. Masaru Emoto, den japanske videnskabsmands forsøg med at udsætte vand for forskellige ord, musik og andet, for derefter at fryse det ned og kigge på krystalliseringen af vandet.
De positive ord laver de smukkeste mønstre og eftersom menneskekroppen består af ca. 60 % vand, tror vi også på at ord og intentioner påvirker mennesker.
Derfor foregår en stor del af healingen igennem dig, når du tænker på den bestemte person, du har lyst til at sende Healing Postkortet til.

Den proces vil vi gerne være med til at sætte i gang hver fredag og derfor har vi lavet konceptet “Healing Postkort”.