Inspirationstur til Sydfrankrig

Kom med Kreativ Livsstil
PÅ INSPIRATIONSTUR TIL SYDFRANKRIG 

Hold øje her på siden for kommende inspirationsture.

“La Grande Maison” (Det Store Hus, som vores værtinde har valgt at kalde det) er vores base i ugens løb. Her bliver vi tanket op med søvn, mad, hvile, gode snakke, hyggestunder ved ilden, en dukkert i den lille pool, lidt selv-forkælelse og hvad man ellers kunne trænge til. Her er der dog også mulighed for at hente masser af inspiration… Vi kalder det sommerslottet fordi det er så storslået med højt til loftet, fine originale gulve, stoftapeter og møbler, skodder for dørene på alle sider og ikke mindst en kæmpe have, hvor der er rig mulighed for at slentre en lille tur i ro og fordybelse. Det føles lidt som at være hoppet ind i en anden tidsalder og det giver en helt bestemt følelse, der ikke kan beskrives, men skal opleves.

This slideshow requires JavaScript.

Familiehuset består af 3 store dobbeltværelser, 2 små dobbeltværelser og 1 enkeltværelse (originale), 2 separate toiletter og 2 badeværelser (renoverede), en stor stue, en spisestue og et stort køkken. Vi fordeler værelserne, men har du særlige behov eller ønsker, så skriv til os og vi vil forsøge at efterkomme dem til vores bedste evne.

This slideshow requires JavaScript.

“La Grande Maison” ligger lidt ude af en landevej og derfor meget uforstyrret. På et kvarters tid kan man gå ind til den nærmest liggende landsby “Villeneuve-lés-Béziers”, hvor det er muligt at kigge på, hvordan bådene kommer igennem en af de mange sluser på “Canal du Midi”, der sammen med en anden kanal, er med til at forbinde Atlanterhavet med Middelhavet.

Vi vil en af dagene besøge “Béziers”, en lidt større by, for bl.a. at kigge på “Brocante” (loppemarked). Derudover vil i opdage at alle de franske byer vi besøger er uendelig inspiration med farvesammensætninger på husene, de afskallede døre og skodder på vinduerne – for ikke at tale om deres kreative malerier på gamle slidte facader.

I “Pézenas” skal vi besøge et galleri samt en butik med de smukkeste silkesager. Der vil også være rig mulighed for at shoppe lidt – heriblandt en antikvitet fra en af de mange “Brocante” butikker, en lækker hør eller silke sag til ingen penge eller måske den perfekte sommerhat? Uanset så sørg for at have lidt ekstra plads i kufferten – vi taler af erfaring, når vi siger, at det er svært at stå for.

Se mere fra vores første tur i Kreativ Livsstil Magasin nr. 3 HER

Vi vil i løbet af ugen tale om, hvordan man kan bruge inspirationen, når man kommer hjem – og vores håb er, at I slet ikke kan lade vær med, at gå i det kreative hjørne og bringe en del af det sydfranske med hjem, i det kreative ligesåvel som livsstilen. Der vil være et oplæg med nogle fokusområder, som man kan lægge særlig vægt på i løbet af dagene, hvis man har lyst.

Der vil selvfølgelig være et program, dog med masser af plads til nydelse – men det vigtigste er, at du altid mærker efter og kun deltager i det, der føles rigtigt for dig.

Pris          

inklusiv

  • Ophold (inkl. sengelinned, håndklæder og slutrengøring)
  • Halvpension (morgenmad hver dag og frokost eller aftensmad hjemme, afhængig af dagens program)
  • Minibus (transport til og fra lufthavn, samt til diverse byer og stranden)
  • Inspirationsoplæg af Kreativ Livsstil
  • Udflugter

Alt sammen i selskab med med Gitte & Trine fra Kreativ Livsstil samt vores værtinde Oline.

Hertil kommer flybillet tur/retur til ca. 2000 kr. og evt. transport til og fra Kastrup Lufthavn.
Vi opretter en facebookgruppe til deltagerne, hvor der bl.a. arrangeres bestilling af flybilletter og følgeskab til lufthavnen.

TILMELDING

Ved tilmelding indbetales et depositum på 1000 kr.

Tilmelding per mail til info@kreativlivsstil.dk eller via facebook besked på Kreativ Livsstil Magasin

Det er muligt at komme på venteliste til kommende ture

 

En lille stemningsfuld video med retro kjoler, loppefund og nogle modige damer fra vores første tur…